Napokon belül lejárnak a tavalyi évre megváltott parkolóbérletek

Megosztás

Közleményben tájékoztatta szerkesztőségünket a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. arról, hogy néhány napon belül lejárnak a tavalyi évre megváltott parkolóbérletek. A továbbiakban a cég közleményét változtatás nélkül közöljük:

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. felhívja a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a 2023-ra megváltott éves parkolóbérlet, ami a város különböző zónáira vonatkozik, így a zöld, sárga, és a kombinált bérlet január 10-ig, a kedvezményes lakossági bérlet, illetve az intézményi bérlet január 20-ig érvényesek. 

Ajánljuk szíves figyelmükbe, hogy a parkolóbérletek online felületen, előzetes regisztrációt követően – gyorsabban, könnyebben – is megválthatók a varosgazda.hu weboldalon.

Természetesen továbbra is megvásárolható a parkolóbérlet a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. parkolási ügyfélszolgálatán – a Széchenyi István utca 20. szám alatt, a Miskolci Nemzeti Színházzal szemben.

Néhány nappal korábban arról is beszámoltunk, hogy több, eddig díjmentes várakozási övezet fizetőssé válik. A teljes listát ebben a cikkünkben olvashatja.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek